Iroda/Üzlet

Munkácsy Residence

Munkácsy Residence
Pécsett, a belváros szívében, a Munkácsy Mihály utca 15. alatt várjuk új irodájával.
Munkácsy Residence pécsen
Elhelyezkedés
Pécsen a belváros szívében a Munkácsy Mihály utca 15. alatt várjuk új lakásával, irodájával. Az épület autóval és tömegközlekedéssel egyaránt jól megközelíthető helyen, mégis a forgalom zajától védetten helyezkedik el.
A terület környéke kimagasló infrastruktúrával rendelkezik, a közvetlen közelben játszótér, óvoda, iskola, park, és bevásárlási lehetőség is található. Az itt vásárolt ingatlanok értékállósága garantált, értéknövekedése valószínűsíthető.

A projektről
A projekt első ütemében összesen 30 lakás, 5 üzlethelyiség és felszíni parkoló, valamint Ön és családja kényelmét biztosító szolgáltatások megvalósítása történik meg. Az építkezés 2018. tavasza, az akár egyedi műszaki tartalommal megvalósított kulcsrakész okosotthonok műszaki átadásának kezdete 2018. év vége.

Az épület
A Pécs szívébe tervezett modern, a környezetével harmonizáló épületünk a legmodernebb technológiákat, és legkiválóbb anyagminőséget vonultatja fel. Tervezéskor rendkívüli hangsúlyt fektettünk rá, hogy egyszerre élvezhesse a belváros hangulatát és a 21. század modern technológiai megoldásait. A megújuló energia felhasználás, és a kiváló szigetelés alacsony rezsit biztosít valamennyi leendő tulajdonos számára. Az épület zárt belső udvarában fedett és nyitott gépkocsibeállók közül választhat.

Belvárosi életstílus
A lakópark a lakók számára egy mindent kielégítő egységként fog funkcionálni. Az épületek földszintjén kapnak helyet a kereskedelmi létesítmények, irodák. Amit esetleg nem talál meg az épületben, az Pécs mesés belvárosában pár perc sétával elérheti.

Értékálló, jövedelmező befektetés
Kiváló lehetőséget biztosítunk befektető kedvű vásárlóinknak rövid és hosszútávra egyaránt.Az egyre értékesebb pécsi belvárosi ingatlanok már önmagukban is jó befektetési lehetőséget jelentenek, de hitelét is kitermelheti bérbeadással a lakása, üzlethelyisége. Befektetése passzív jövedelmet biztosíthat! Lakberendezőnk berendezi, megkeressük bérlőjét, üzemeltetjük, Önnek csak befektetése hozamát kell élveznie, mivel profi, a piacot jól ismerő helyi cég mindent megold Ön helyett.

Az építtető
Teljes mértékben magyar tulajdonban lévő cégcsoportunk több mint 10 év tapasztalattal, valamint számos kiváló referenciával rendelkezik. Foglalkozunk kereskedelmi és lakáscélú ingatlanok fejlesztésével és üzemeltetésével egyaránt. Projektjeink között éppúgy talál “A” kategóriás irodaházakat, irodákat, mint minőségi lakóparkokat, lakásokat. Büszkék vagyunk arra, hogy itthon több száz otthont teremtettünk magyar családoknak.

Képek

Munkácsy Residence pécsen
Munkácsy Residence pécsen
Munkácsy Residence pécsen
Munkácsy Residence pécsen
Munkácsy Residence pécsen


Tovább a Munkácsy Residence oldalára