Iroda/Üzlet

Janus Irodaház - Pécs, Koller utca

Janus Irodaház
Az ingatlan 2012-es építésének köszönhetően rendkívül modern, reprezentatív, minden igényt kielégítő irodákat, munkaállomások, tárgyalókat kínál.
Janus Irodaház - Pécs, Koller utca pécsen
Az irodaépület Pécs legújabb, exkluzív megoldásokat felvonultató irodai és kereskedelmi célú ingatlanfejlesztése. A Janus Irodaház kimagasló színvonalú munkakörnyezetet jelent, több pusztán egy irodaépületnél.

Elhelyezkedés

Pécs történelmi belvárosának peremén, kitűnő adottságokkal rendelkező helyszínen kapott helyet a Janus Irodaház. Az épület 2012-ben épült, földszint, két emelet és tetőtér beépítésű, mindez közel 1000 m2 bérbe vehető területet jelent. Pécs városában az elmúlt években jelentős fejlesztések történtek, többek között az Európa Kulturális Fővárosa program keretében. Mindezek közvetlen közelében, kiváló infrastruktúrával ellátott területen található a Janus Irodaház. Központúsága miatt az irodaház könnyedén megközelíthető úgy autóval, mint tömegközlekedési eszközzel. Gyalogosan pár perc alatt elérhetőek közintézmények, pénzintézetek, közlekedési csomópontok valamint bevásárló központok és szálláshely szolgáltatók. Gépkocsival a Búza tér irányából hajthatunk be a Koller utcába. Az irodaépületet elhagyva 150 méteren belül a 6-os számú főúthoz érkezhetünk.

Kialakítás

Pécsett egyedülálló, a fővárosi irodapiac jellemzőit magában foglaló irodaházat hoztunk létre, amely helyi szinten „A” kategóriás színvonalat képvisel. A bejáraton a recepció fogadja a betérőket. Innen két földszinti iroda-üzlethelyiség-tárgyaló is megközelíthető, valamint lépcsőkön vagy a 8 személyes lifttel juthatunk az emeletekre. Az épület egésze akadálymentesített. Az első és harmadik emeleten korlátozott mozgásképességűek számára alakítottunk ki illemhelyet. Azonban minden szinten külön női-férfi wc áll rendelkezésre. Iroda helyiségek már egészen kis alapterülettől, 16 m2-es mérettől elérhetőek. Egy-egy szint bruttó alapterülete közel 300 m2. Az épület pillérvázas szerkezetének köszönhetően több helyiség egybenyitása, alakítása egyszerűen megoldható, így lehetőséget biztosítunk a bérlői kívánságoknak megfelelő ingatlan kialakítására. Nagy hangsúlyt fektetünk az egyedi igényekre, így az irodák, üzletek belső területei igény szerint alakíthatóak, variálhatóak. A nagy méretű üvegfelületek és az épület dél illetve dél-nyugati tájolása biztosítja a természetes megvilágítást minden napszakban.

Műszaki felszereltség

Az épület tégla falaira 10 cm vastagságú, jó minőségű hőszigetelő bevonat került, így az energiatanúsítványba várhatóan „A” osztályú, Energiatakarékos minősítés fog kerülni. Az irodahelyiségek belmagassága 250 cm, burkolata alapesetben magas kopásállóságú laminált parketta, azonban igény szerint ez módosítható. A közös területek hidegburkolattal készültek. Igényes, jó minőségű, hőszigetelt üvegekkel ellátott fa nyílászárók kerültek beépítésre. Minden szinten található teakonyha, étkezőgarnitúrával. Nyolc személyes lift biztosítja a gyors és kényelmes közlekedést a szintek között. Szabályozott hőmérsékletű, szűrt, friss levegő (télen fűtött, nyáron hűtött) lát el minden bérlői területet. Az irodák hűtését és fűtését egyénileg szabályozható 2 csöves fan-coil egységek látják el. Az irodák világítását modern, fénycsöves armatúrák biztosítják. Az irodák gazdagon felszereltek gyenge- és erősáramú végpontokkal.

Kinek ideális?

  • Aki minőségi, kiváló munkakörnyezetet kíván teremteni
  • Aki úgy véli a környezettudatosság presztízst jelent az üzleti életben
  • Akinek fontos a központi elhelyezkedés
  • Aki Pécs legdinamikusabban fejlődő területén szeretne dolgozni
  • Akinek fontos, hogy megfelelő partnerek vegyék körül
  • Aki igényli a teljes körű szolgáltatásokat
  • Aki odafigyel a részletekre is
  • Akinek fontos az első benyomás
  • Aki minőségi környezetben kívánja fogadni ügyfeleit

Szintrajzok

(A képre kattintva, az eredeti méret gomb segítségével nagyíthatóak)
földszint 1. emelet 2. emelet tetőtér
Tekintse meg ide kattintva kiadó irodáinkat!

További információért keressen bennünket az alábbi elérhetőségeinken:


Merito Rent Zrt.
+36 20 292 0000

Képek

Janus Irodaház - Pécs, Koller utca pécsen
Janus Irodaház - Pécs, Koller utca pécsen
Janus Irodaház - Pécs, Koller utca pécsen
Janus Irodaház - Pécs, Koller utca pécsen
Janus Irodaház - Pécs, Koller utca pécsen


További kiadó irodák, üzlethelységek