Michael Jordan új otthonában

Az 50. életévét nemrég betöltő Jordan új fényűző villát vásárolt magának 2,8 millió dollárét, ezúttal szülőállamában, Észak-Karolinában.

A Chicago Bulls legendája ebben az államban töltötte gyerekkorának nagy részét, itt kezdett el kosárlabdázni, és itt van a székhelye a Charlotte Bobcats NBA csapatnak is, amelyben Jordan többségi tulajdonos.


Tehát semmi meglepő nincs abban, hogy a brooklyni születésű sztárnak itt is legyen saját tulajdonú otthona. Az ingatlan 2,8 millió dollárba került, és csak 35 kilométerre van a Charlotte Bobcats stadionjától.

Az 1143 négyzetméter alapterületű épület 1993-ban épült hat hálóval, nyolc fürdőszobával és egy hatalmas, kétszintes nagyteremmel, ami egy teraszos belső udvarra nyílik, ahol egy hatalmas fürdő található. A hatalmas alaksorban saját edzőterem és szórakoztató központ várja a sportlegendát.

Jordan egyébként számos ingatlannal rendelkezik. Volt Chicagói otthonát jelenleg árulják, tavaly vett egy házat Floridában, és Salt Lake Cityben is van egy lakása.


Forrás: dailymail.co.uk
Feltöltve: 2013.03.04. Hétfő