Kiváló minőségű irodát keres?

Azon cégek, egyéni vállalkozók számára kínál megoldást a Minerva Holding Ingatlanfejlesztő cégcsoport, akik Pécs területén keresnek vállalkozásuk számára kiváló minőségű, kedvező árfekvésű irodát, üzlethelyiséget.

A társaság évek óta sikeresen tevékenykedik a pécsi ingatlanpiacon. Elsősorban lakóingatlanok építése volt a fő irányvonal a múltban, azonban a tavalyi évtől kezdve - kibővítve szolgáltatásaikat - a vállalkozások számára kínálnak irodai és üzleti ingatlanokat, számos olyan szolgáltatással egybekötve, amelyek a cégek működését segítik elő.

Pécs belvárosában és kertvárosában már 20 m2-es mérettől kezdődően bérelhetőek rövid- és hosszú távra egyaránt irodák, üzlethelyiségek, oktató- és tárgyalótermek. Nem pusztán az ingatlan bérlése jelenti az egyedüli lehetőséget, annál sokkal többet nyújtanak. Az elmúlt években megnőtt a kereslet azon megoldásokra, amelyek a hagyományos iroda/üzlet bérleten túlmennek. A Minerva Holding figyelembe veszi a cégek egyedi igényeit, rendkívüli rugalmassággal teljesíti azokat! Sok esetben előfordul, hogy az iroda/üzlethelyiség mellé szüksége lenne a bérlőnek akár bútorra, akár informatikai eszközökre a megfelelő üzletvitelhez, továbbá időnként tárgyaló- és oktatóteremre. Mindezekre költségkímélő megoldást találhat a belvárosban felépült és egy éve sikeresen működő Janus Irodaházban.









A cégcsoport további kiadó ingatlanokat kínál a Felsőmalom és Király utcában, a Széchenyi téren valamint kertvárosban az Árnyas liget lakóparkban. Ez utóbbiban egy pékségre is nagy kereslet lenne a környéken élők részéről, amelyre megfelelő vállalkozót szeretnének odacsábítani. A pékségnek adott lenne egy földszinti, utcafrontról jól látható, könnyen megközelíthető (a parkolás ingyenes) üzlet a maga 55 m2-es méretével.

A belvárosban található irodák/üzlethelyiségek mindegyike kiváló minőségű, igény szerinti felszereltséggel bérbe vehető. A kedvező árakat áprilisban még kedvezőbbre cserélik és akciót hirdetnek! A konkrét példa kedvéért: a Felsőmalom utcában a Minerva Udvarban található 120 m2-es, 4-5 helyiségből álló irodaterület idén áprilisban 180 ezer forintos bérleti díj helyett mindössze 160 ezer forintos áron elérhető. Az ingatlan 2007-ben épült, rendkívül alacsony rezsi díjjal üzemeltethető, ideális olyan cégek számára, ahol több különálló helyiségre van szükség és akár nagyobb létszám elhelyezését kell megoldani.

Találja meg az Ön cége számára ideális ár/értéke arányú üzleti ingatlant a Minerva Holding kínálatában!

Info-vonal: +36 20 292 0000
Web: www.minervaholding.hu

Forrás: http://www.bama.hu/helyi-ertek/pr-cikk/kivalo-minosegu-irodat-keres-546090

Feltöltve: 2014.04.16. Szerda