Csodaház

Ha valaki különleges ingatlanra vágyik....
Ha valaki különleges ingatlanra vágyik, annak nyugodt szívvel ajánlhatjuk az angliai Loudwaterben található Walnut Burrowt. A ház – amellett, hogy igencsak szemrevaló darab – ugyanis jórészt a föld alá épült.






























Nem kevesebb, mint 5000 tonna földet kellett megmozgatniuk az ingatlanfejlesztőknek, hogy másfél év alatt aztán elkészülhessen ez az egészen egyedi ház az angliai Hertfordshire-ben található Loudwaterben.

A Walnut Burrow (azaz Diólyuk) nevet viselő ingatlan különlegessége (mint a neve is mutatja) az, hogy a föld alatt található, az építtető kifejezett kívánsága volt ugyanis, hogy a ház maradjon rejtve a szomszédok szeme elől.

Az öko barát ingatlanba a legújabb technológiát építették be, a világítás például előre programozható, a felhasznált energia nagy részét napelemekből nyerik, és a fűtést és szellőzést is környezetbarát módon oldották meg.

A házban egyébként négy hálószoba a megfelelő fürdőszobákkal, egy gyönyörű konyha (beépített gépekkel) és egy moziterem is található. Az egész ház meglepően világos, ahhoz képest különösen, hogy jórészt a föld alatt van.

A házhoz dupla garázs is tartozik, a kert pedig első látásra is igen kellemesnek tűnik, ahonnan egy csigalépcsőn keresztül is le lehet jutni a szobákhoz.

Forrás: http://gazdagisztan.blog.hu

Feltöltve: 2014.05.13. Kedd